Product review: Foto op hout van FotoOpHout.nl

Onlangs mocht ik van FotoOpHout.nl een foto uitprinten op hout. Ik had nog nooit een foto op hout geprint dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit. Ben je benieuwd naar mijn mening? Lees hieronder.

Bestellingsproces
Bij het bestellen van de foto, mocht ik kiezen voor de optie “white wash” (wit te wassen). Whitewash is een lichte, witte laag ‘verf’ waarmee we ze de houtplaat kunnen behandelen. Het werd aanbevolen om deze optie te kiezen als je gezichten op de foto heb, want zo zie je de textuur niet in de gezichten van een foto, zoals de stroken van de hout. Ik heb geen gezichten in de foto, omdat ik gekozen heb voor een foto van het strand in Thailand, dus heb ik uiteindelijk niet gekozen voor die optie. Het leek mij juist leuk om de textuur te zien van het hout.

Het resultaat
Wow, ik hoefde niet langer dan een week te wachten en het werd al bezorgd. Ik ben tevreden over het resultaat, omdat het gelijk je huis warmer maakt door het hout materiaal. Het heeft wel iets, want het materiaal is op natuurlijke wijze gemaakt. Wat vinden jullie ervan?

Tip voor Moederdag
Heb je nog geen Moederdag cadeau? Bestel dan ook eentje met een foto van jouw mama en jij, en geef het aan je moeder als cadeau. Erg leuk en persoonlijk om te geven. Op hun site zie ik dat ze nu ook speciale Moederdag kortingscode hebben.

Bedankt FotoOpHout.nl!

Plaats een reactie

Reageer

%d bloggers liken dit: