Waar koop jij online een overhemd voor jouw vriendje?

Ik hou van online shoppen, want ik heb nooit zo’n zin om de deur uit te gaan om iets te kopen #lui. Laatst wilde ik een leuk cadeautje kopen voor mijn vriend, maar wat zal ik nou halen? Op overhemden.com zag ik een breed assortiment voor mannen. Jep, het werd een overhemd, want hij draagt dit vaak op werk en ik vind overhemden sexy bij mannen. Maar hoe zorgde ik er voor dat ik de juiste maat en type overhemd voor hem had gekocht?

Online chat beschikbaar

Gelukkig, is de online chat beschikbaar op de site, zelfs in de avonduren! Ik vroeg aan de medewerker Mark of hij tips had voor mij, want ik had geen idee waar ik op moest letten. Ik vertelde de voorkeuren van mijn vriend en ook zijn maten voor een overhemd. Hij reageerde snel en hij gaf mij een paar tips waar ik op moest letten, zoals zijn boordmaat en borstmaat. Ojee, dat wist ik niet uit mijn hoofd, maar ik kon gelukkig spieken bij zijn blouses die in mijn kast hingen. Daarna had ik aangegeven welk kleur ik leuk vond bij hem en welk merk.

Wordt het een slim fit, modern fit of regular fit model?

Mark van overhemden.com gaf mij een paar opties. Uiteindelijk was mijn oog gevallen voor een blouse van het merk Profuomo. Profuomo straalt trendy en luxe uit. Ook moest ik een model kiezen voor een blouse, blijkbaar heb je bij overhemden dus drie verschillende types, namelijk: modern fit, slim fit en regular fit. Slim fit betekent getailleerd, modern fit betekent licht getailleerd en regular fit betekent een recht model. Ik koos voor een slim fit model, omdat mijn vriend dat vaak aan heeft.

Uiteindelijk was mijn keuze gevallen voor een Profuomo overhemd Slim fit model met de kleur wit. Dada, dit was hem geworden. Wat vinden jullie ervan? Kopen jullie weleens een overhemd online? Ik kan het jullie zeker aanraden, want mijn vriend was er blij mee. Yes, ik heb weer bonuspunten gescoord!

Ik vond het zeker fijn winkelen op overhemden.com, want de service was top en de keuze was ook breed. Ook op de site kon je verschillende informatie vinden die jou kunnen helpen om een goede overhemd te zoeken. Als mijn vriend het niet paste, dan kon ik het nog ruilen binnen 14 dagen.
overhemden.com yukieblog overhemd profuomo overhemden.com yukieblog

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *