8x Valentijnsdag cadeautips voor hem

De dag van de liefde komt er weer aan, Valentijnsdag. De een vindt het commerciële onzin en de ander wacht al het hele jaar op. Hoe dan ook, een bosje rozen krijgen op Valentijnsdag is altijd goed en ergens een hapje romantisch eten is ook niet verkeerd. Helaas, is het bij ons niet gelukt om ergens te kunnen eten. Een belronde naar onze favoriete restaurants en wat blijkt: nergens plek. Gelukkig gaat mijn vriend voor mij koken! Ik ben benieuwd.

Inmiddels ben ik ook nog op zoek naar een cadeautje voor mijn vriendje. Een challenge natuurlijk, want ik wil hem graag verassen, en wat moet je iemand geven als degene al alles heeft. Ik heb zelf wat inspiratie opgedaan en hieronder heb ik 8 Valentijnsdag cadeautips.

1. Portemonnee
Heeft hij ook zo’n oude versleten portemonnee? Dat wordt tijd voor een nieuwe. Er zijn talloze keuzes, maar dit is mijn favoriet. Bijvoorbeeld: de Secrid portemonnee, een strakke en handige portemonnee voor mannen. Er passen 6 pasjes en hij is er in verschillende kleuren.
Prijs: €50

2. Horloge
Een horloge is vaak iets duurder, maar komt ook meestal van pas. Een mooi klokje is een must voor mannen en maakt een outfit helemaal af.
Daniel Wellington: €150

3. Karten, slipcursus of Ferrari rijden
Mannen houden van racen en auto’s. De perfecte combi: een dagje in een Ferrari rijden. Bij Scheveningen heb je een circuit waar je een dagje in verschillende racewagens kan racen.
Anit slipcursus: €65,00

4. Lekker koken
Liefde gaat door de maag zeggen ze. Bespaar geld door thuis een lekker 3 gangen menu te koken. Dan kan jezelf ook meegenieten. Hier vind je leuke recepten om uit te proberen.

5. Kleding
Kleding vind ik altijd het makkelijkste om te kopen, omdat hij het toch altijd wel nodig heeft. Ook vind ik het fijn dat ik online kan shoppen, want dan hoef ik niet meer door de drukte in de stad te winkelen. Een polootje, overhemd of een stijlvolle pullover. Dit zijn de kledingstukken waar hij wat aan heeft. Bij hemdvoorhemd heb je genoeg keus.
Lacoste classic fit polo: €94,95

6. Sokken
Sokken zijn hip! Tegenwoordig heerst er een sokken trend, een paar “happy socks” en het maakt je look helemaal af. Mijn vriend is er dol op.
Happy socks: €29,95

7. Parfum
Met een geurtje doe je het altijd goed. Jij bepaalt zelf waar hij naar ruikt. Ga zelf wel even langs de winkel om de geurtjes zelf te ruiken voordat je iets aanschaft.
Viktor & Rolf spicebomb : €60,50

8. Boek
Een boek is ook een optie. Mijn vriend houdt niet zo van lezen, behalve autobiografieën van interessante personen, zoals Steve Jobs, Elon Musk en René van der Gijp.
Steve Jobs: €12,50
Elon Musk: €24,99
René van der Gijp: €12,50

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *