Horecatip: Tiger Mama in Utrecht

Tiger Mama is leuuuuuuuk! Het voormalige Opium is omgetoverd tot de hottest place in town voor Aziatische dim sum en hapjes in Utrecht. Bij restaurant Tiger Mama serveren ze een 10-gangen verrassingsmenu. Een 10-gangenmenu lijkt veel, maar het valt best mee want het zijn allemaal kleine hapjes. Geef in het begin van de avond aan wat je niet lust en dan regelen zij de rest. Genieten maar

Ook is het interieur omgetoverd in Aziatische sferen met een moderne touche. Samen met een vriendin hebben we gezellig gegeten in de Sushi kelder waar verse sushi werd bereid door de sushi chef. Deze ruimte heeft een minimalistische sfeer met paarse kleuren. Ook zie je wat typische eyecatchers tussenstaan, zoals de goude Chinese zwaaikatjes. De andere zalen hebben ook allemaal een eigen moderne stijl en is leuke eyeatchers ingericht, zoals hun bedrukte Tiger Mama logo op de muren.

Inrichting in de sushikelder

In de sushikelder

Tiger mama logo in het toilet

Wat heb ik her gegeten? Wij hebben het 10-gangenmenu gekozen voor maar € 27,50. Een gevarieerd menu waarbij je alle smaken van Azië proeft, zoals Thais, Chinees, Vietnamees en Indonesisch. De bediening is trouwens vriendelijk en ze werken snel tussen de gangen door.

Aziatische hapjes: lekker verfrissend en smaakvol

We begonnen met wat koude hapjes, zoals een tartaar van zalm met een schuim van gin. Daarna kregen we verfrissende Vietnamese springrolls op tafel met een Vietnamese vissaus. Lekker!

Er kwamen wat warmere gerechten op tafel zoals de garnalen met chili sambal en limoen. Twee soorten sushi Rolls, de sushi met krokante kip en komkommer, en de sushi met Japanse omelet en avocado. Gestoomde gyoza (Japanse dismum) met gember en sjalotjes. En nog veel meer lekkers kwamen op tafel, check de foto’s hieronder.

Restaurant Tiger mama is dagelijks geopend gelegen in het voormalige pand van Opium aan de Voorstraat.

Tartaar van zalm met schuim van gin

sushi met krokante kip en komkommer en sushi met Japanse omelet en avocado

gyoza met gember

poké bowl met udon noodles en tonijn tataki, mango, krabeitjes en edamebonen

Thaise curry soep

massaman curry met lamsvlees en rijst

pandancake met 5 spices

Cheesecake met bastogne koek en ananas

Chardonnay uit Languedoc, Zuid Frankrijk

 

Reacties

  1. Beantwoorden

    Ziet er lekker uit! Ik weet zo weinig leuke foodtips in Utrecht. Deze komt zeker weten op mijn foodie to go lijst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *