Foto op canvas

foto op canvas yukieblog korea

Afgelopen semester heb ik 5 maanden doorgebracht in Seoul, Zuid Korea. Wat heb ik genoten van deze tijd. De Koreaanse cultuur is heel anders vergeleken met Nederland en dat was zeker bijzonder om dat mee te maken. Enkele interessante voorbeelden zijn: tijdens het eten zit je op de grond, het respect voor ouderen en het vieze “rochelen” op straat. Dit fantastische land wil ik blijven herinneren dus een goede reden om dit aan mijn muur te hangen met een foto op canvas. 

Photogifts.nl

Photogifts gaf mij de mogelijkheid om een leuke foto op canvas uit te printen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen, want Photogifts is als “beste getest voor een foto op canvas” op vergelijkcanvas.nl. De test kan je hier bekijken. Zij waren de beste, omdat de kleuren realistisch geprint zijn, maar ook de details van de foto’s waren mooi en scherp. De contrasten van de kleuren waren ook top beoordeeld. Ook biedt Photogifts de extra optie voor het bedrukken van de zijkant van het canvas.

Naast een foto op canvas biedt Photogifts ook andere opties aan, zoals foto op hout, foto op aluminium, foto op dibond, foto op forex en foto op plexiglas. Wat mij verbaast is dat zij erg up-to-date zijn. Mocht je vragen hebben dan kun je ze gewoon even een Whatsappje sturen. Echt handig, want dit zouden meer bedrijven moeten doen. De site is trouwens erg overzichtelijk en in vier stappen heb je al een foto besteld. Snelle service en top kwaliteit.

Het resultaat

Ik ben uiteindelijk super blij met het resultaat. De kleuren van de foto komen inderdaad realistisch over en het is erg scherp geprint. Ik heb gekozen voor de foto samen met mijn vriend toen wij in Korea waren. Hij kwam bij mij op bezoek en ons eerste dagje samen was toen op die foto vastgelegd. Deze foto was gemaakt in Seoul, Bukchon Hanok Village. (By the way… In het echt is die veel mooier dan op de foto)… Thanks Photogifts voor deze mooie canvas!

foto op canvas yukieblog korea

 

foto op canvas yukieblog korea

Voor de volgende keer lijkt het mij leuk om weer een foto te laten drukken via Photogifts. Een foto op plexiglas wil ik dan bestellen, want plexiglas geeft een mooi diepte-effect doordat het in spiegelbeeld op de achterzijde is geprint. Ik ben benieuwd!

Reacties

  1. Beantwoorden

    Wauw, wat onwijs gaaf! Leuke blog heb je 🙂

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *