Groot nieuws: Ik verlaat het nest 

Yes, ik ga eindelijk het huis uit. Ik hoor mensen het al zeggen: “héhé, jij gaat eindelijk op jezelf wonen.” Voor vele jongeren in Nederland waren zij allang het huis uit gegaan op mijn leeftijd, maar ik wilde pas het huis uit wanneer ik er klaar voor was. En de tijd is gekomen, namelijk NU! SPANNEND. Waarom ging ik nooit tijdens mijn studententijd het huis uit? Ik leg het je uit..

Studentenhuis = niet mijn ding

Tijdens mijn studententijd leek het mij nooit leuk om in een studentenhuis te wonen, want ik zag hoe het bij andere studenten ging. Het was overal een bende, er liepen muizen en je moest een huis delen met 5 huisgenoten die je niet kende. Natuurlijk, die huisgenoten werden uiteindelijk je vrienden voor het leven, maar als het niet je beste vrienden werden dan irriteer je kapot aan elkaar. Omdat ik vrij jong (17 jaar) was toen ik begon met mijn HBO Bachelor in Utrecht en ik woonde al dichtbij van de hogeschool, was de keuze snel gemaakt. Ik besloot tijdens mijn bachelor gewoon thuis te wonen.

Daarnaast vond ik het altijd gezellig thuis. Mijn ouders zijn chill en zij deden ook niet moeilijk. Natuurlijk af en toe is er gekibbel thuis, maarja dat hoort erbij. Ook vond ik het fijn dat wanneer ik thuis kwam een bord met lekker eten klaarstond. Heerlijkkk. Jaja, ik ben verwend. haha

yukieblog

Gelukkig heb ik wel wat ervaring om voor mijzelf te zorgen. Tijdens mijn bachelor heb ik op mijzelf gewoond in China. Ook ben ik daarna nog een paar keer naar Zuid Korea geweest voor mijn Master studie. In Korea had ik toen zelfs een Koreaanse huisgenoot. Ze was vet chill en ik spreek haar nog steeds.

Verassing!!

Dat ik uit het huis ga is niet de grootste stap in mijn leven, maar ik ga samenwonen met mijn vriend. Woohooo, ik vind dit echttt SPANNEND en superleuk! Ook dat is niet het enige nieuws wat ik voor jullie heb, we hebben namelijk een huis samen gekocht! Yes Yes, nu voel ik mij helemaal volwassen. In mijn volgende blog vertel ik je er meer over. Dus, houd mijn blog in de gaten.

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *