Tips als je niet meer weet wat je moet kopen voor je vriendje

cadeautjes voor vriendje

Mijn vriendje en ik zijn nu al een aantal jaren samen en dat maakt het soms wel lastig om een leuk cadeau voor hem te halen. Er is altijd wat te vieren bijvoorbeeld onze jubileums, verjaardagen, kerst, sinterklaas, Valentijnsdag en noem maar op. Af en toe mag ik hem ook wel verwennen met een groot cadeau, maar soms iets kleins is ook goed, want het gaat om het gebaar, toch schat? (Als je dit leest 😉 )

1.Sokken

Happy Socks dat is altijd leuk! Helaas iets minder origineel om te geven, omdat iedereen dat al vaak geeft tijdens de feestdagen. Maar mijn manlief wordt wel blij van deze sokken vanwege de gekke printjes.

2. Boxershorts

Luxe boxershorts is een goede optie als cadeau. Het is altijd handig om hierin duurzaam te investeren. Calvin Klein, Schiesser en Falke zijn kwalitatief goede merken. Ik had laatst Schiesser boxershorts aan mijn vriend gegeven. Hij was er erg blij mee.

3. Riem

Deze accessoire is voor vele mannen een must-have. Bij een goed pak hoort een mooie riem in dezelfde kleur als zijn leren schoenen. Een simpele, maar modieuze riem kan je al bijvoorbeeld bij de Zara of Zalando halen en hoeft niet duur te zijn.

4. Pet

Als laatste product raad ik een pet aan. Pet geeft de outfit een sportieve look, maar het kan ook handig zijn als je een bad hair day hebt. Kies voor een hippe pet met logo’s en felle kleuren of een basic pet die bij elke outfit kan passen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *