Openingsfeest Chin Chin Club in Amsterdam

Een vriendin vroeg of ik mee wilde naar de opening van de nieuwste club in Amsterdam, namelijk de Chin Chin Club. Jeej, ik kon wel een avondje “zuipen” gebruiken dus ik ging gelijk mee!

Wat kan je daar allemaal doen? Letterlijk alles, het is een karaoke-bar, entertainment hall met een ping-pong tafel, hippe club en restaurant in één. Ze hebben namelijk alle ingredienten voor een perfect avondje uit met je vrienden.

Het regende super hard die avond, maar gelukkig werden we in stijl opgehaald, namelijk met een Tuk Tuk. Helemaal in Aziatische sfeer wat precies bij hun “Chin Chin” thema past.

Meteen bij binnenkomst had je gelijk het wow-effect: een muur vol met lucky cats! Super leuk en slim gedaan natuurlijk, want iedereen gaat er op los met de boomerangs, snapchats en instastories. Je vindt er nog meer leuke eye catchers, zoals een tafel van mahjong tegels bij de garderobe, een bloesemboom midden in de club en Chinese lampionnen.

Oja, hun slogan is zoo leuk namelijk “Miaauwwwww”, helemaal passend bij hun Lucky Cat logo. Tot snel..Chin Chin Club, want de volgende keer wil ik daar graag de sterren van de hemel zingen in de karaoke bar (die was helaas gesloten).

 

Chin Chin Club
www.chinchinclub.nl
Rozengracht 133, 1016 LV Amsterdam

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *