Mannen, jullie zijn soms zo irritant 

Mannen, jullie zijn soms zo irritant | Yukieblog

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus zeggen ze. Daardoor begrijpen wij elkaar soms niet en kunnen zich irritaties ontstaan. Vrouwen klagen maar al te vaak over mannen, niet zo zeer over hun eigen kerel maar meer over mannen in het algemeen. Ik klaag ook weleens over mannen en wel hierom…

Mannen, jullie zijn soms zo irritant | Yukieblog lifestyleblog love irritaties mannen

Pis 

Shit, stap ik weer in z’n pis op het moment dat ik de wc instap. Het is stront vervelend als je met je voeten in een paar van die druppels stapt. Gewoon ranzigggggggg! Ik snap het niet: “Waarom kunnen mannen niet in het potje plassen?” Is dat nou zo moeilijk? 

Voetbal

Ik snap niet waarom mannen zich zo druk om voetbal kunnen maken. Het is gewoon irritant als je even Grey’s Anatomy wil kijken, maar dan zapt hij het dan weg. Hij moet dan per se voetbal kijken. Ook tijdens het kijken van voetbal zijn ze er mee bezig hoe veel ze hebben ingezet bij toto. Tijdens feestjes checken ze telkens de uitslagen van de wedstrijden, want dat is namelijk “erg belangrijk” waardoor je het hele feest mist. 

“Hey lekkerding”

De vuilnismannen, bouwvakkers of hangjongeren die langs de weg staan daar kan ik mij ook weleens aan irriteren. Je ziet ze al gluren voordat je langs hun loopt. Maar ik moet er toch langsgaan, dus ik loop even snel door. En ja hoor, een opmerking zoals “Hey lekkerding of Ni hao” daar kom ik nooit van af. 

Macho gedrag 

Mannen gedragen zich vaak als macho’s. Voornamelijk als hun vrienden in de buurt zijn. Het opscheppen van verhalen is ook geen favoriet bij de vrouwen. Nog enkele vreselijke voorbeelden zijn: keihard schreeuwen als je in de kroeg staat en doen alsof ze het niks kan schelen om bepaalde dingen, terwijl het diep van binnen heel anders zit. 

Mannen, jullie zijn soms zo irritant | Yukieblog lifestyleblog love irritaties mannen

Quote van vandaag: “Nu is het genoeg” 

Reacties

 1. Beantwoorden

  Hoi,

  Als ik zo iets lees … Denk ik altijd dat zo een meisje met een ander meisje moet proberen …..

  1. Beantwoorden

   Hi Ali,

   Ik hou ten eerste echt van mannen, maar soms heb ik gewoon kleine irritaties aan mannen. Daarnaast ga ik het niet proberen bij een ander meisje, want ik ben super verliefd op mijn vriend. Bedankt voor je tip.

 2. Beantwoorden

  Je hebt helemaal gelijk,…….maar als we nu een alles deden waar vrouwen het mee eens zou zijn, wat dan??? SAAI

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *