Win actie: Maak jouw ultieme foodie foto en win een diner voor 2 bij Foodexplore in Utrecht

Ik was onlangs uitgenodigd voor het Food Bloggers Tasting Event bij het nieuwe restaurant “Foodexplore” in Utrecht. Natuurlijk ging ik met vol enthousiasme erheen, want we mochten alles gratis proeven van de 20 food stands. Oepsie, op het einde van de avond zat ik zo propvol, want ik nam het “all-you-can-eat” concept een beetje te serieus. Ben je benieuwd naar mijn avond en de win actie? Check het hieronder.

Foodexplore in Utrecht hanteert het concept waarbij je kan eten en drinken voor een vaste prijs bij 20 verschillende foodstands. Het lijkt op de Foodhallen in Amsterdam, maar het enige verschil is dat je 1 prijs betaalt. Denk aan een “all-you-can-eat” in een nieuw jasje. Je koopt een ticket en dan kan je met je gezelschap genieten van gezellig avondje uit. Er is een live band aanwezig, lekkere gin-tonics, zoals aardbei en kaneel (voor een meerprijs), Photo Booth met Halloween spullen en een kinderspeelhoek.

Sfeervol en industriële uitstraling

Meteen bij binnenkomst viel de moderne inrichting mij gelijk op.  Het restaurant heeft een industriële karakter met een knusse uitstraling. Samen met vriendin Elise zaten we bij de andere Foodbloggers aan een grote tafel. We kregen een gin tonic om de avond te beginnen.

Lekkere Tapas en Seafood
Daarna gingen we wat lekkers proeven bij de foodstands. We begonnen met wat haring bij the Dutchie en een potato swirl bij Mrs.Potato. De tapasbar van hun vond ik ook erg lekker. De Spaanse tortilla en toast met tonijn, manchego en truffel mayonaise die moet je zeker proeven bij Las Tapas. Yum!

Mijn favoriete stand was de Seafood stand “Cee195”. Lekka, sashimi van zalm en tonijn met verse oesters. Ik wilde natuurlijk zoveel mogelijk proeven dus ik heb ook nog wat vlees en vis genomen. Je kan lamskotelet en kippendijen bij Mr Shitoko, en coquilles en zalm bij Mrs. Shitoko halen. Bij Roast & Steam had ik ook een Pekingeend flensje en dim sum geproefd. Na zoveel eten, had ik nog steeds trek, dus had ik maar een patat speciaal gehaald. Op de valreep konden we nog een crêpe van Crêpe Avenue en spekkoek van SWEEdelight halen. Ik had op de Crêpe chocolade saus en kersen erop gedaan en dat was lekker.

 

Oja, voor de liefhebbers je kan ook pokébowls eten

Gin tonics: lemongrass met gember, komkommer met citroen en aardbei met kaneel 

Met eigenaar Wengin Qiu en Chefkok van Foodexplore

#BFF’s 
Als klap op de vuurpijl, hadden Elise en ik, de grootste lol met Kim van Charlie’s Kitchen en haar plus 1, Caro. We zaten gezellig te kletsen over onze foodie verhalen en we dronken verschillende speciale gin-tonics. Dat het zo gezellig was met ze 4-en, was al te merken dat wij de laatste tafelgenoten waren aan de Foodbloggers tafel. Thanks meiden en Food Explore voor de leuke avond!

Met Elise :hearteyes: 

links naar rechts: Elise, Ik, Kim (van Charlie’s Kitchen)  en Caro

 

Met Liyen van Liyenfoodmoments

Win actie: diner voor 2 personen

Wil je ook een keertje hier eten? Dat komt mooi uit. Ik geef namens FoodExplore een diner voor 2 personen weg t.w.v. €60,00. Ik doe deze actie voor de echte foodies. Wat moet je doen om te winnen?

  • Voorwaarden:
    Maak jouw ultieme foodie foto met jouw hoofd en eten.
  • Vergeet mij niet te taggen @yukieblog en Foodexplore @foodexplore_utrecht
  • Like deze post op mijn Facebook of Instagram
  • Hup hup, ga snel aan de slag. Ik maak de winnaar volgende week op vrijdag 3 november bekend.

Check mijn foto’s voor wat inspiratie

Foodhall FoodExplore
Hertogswetering 195
3543 AS Utrecht

Plaats een reactie

Reageer

%d bloggers liken dit: