Mijn herst musthaves van Esprit

Esprit musthaves yukieblog

Ik heb al een tijdje geen blog geschreven over shoppen. Ik ging even online rondkijken en toen kwam ik bij Esprit terecht. Bij Esprit koop ik normaal gesproken niet zo snel iets, maar toen ik deze items zag – kreeg ik gelijk zin om te shoppen. Hup hup, snel ff online bestellen dus bij Esprit

Ik heb een paar leuke items gekozen die perfect zouden zijn voor het herfst seizoen. Wat vind je van mijn gekozen musthaves?

Stoere pet

Petten vind ik erg leuk om te combineren met een outfit. Ik vind dat deze pet een stoere look geeft aan je outfit. Daarnaast is het erg handig als je een bad hair day heb.

Esprit musthaves yukieblog

Pet € 35,99

City bag 

Deze city bag lijkt mij ideaal omdat er een uitneembaar tasje in zit. Super handig, want ik raak altijd mijn spullen kwijt in een tas. Ook vind ik de vorm van deze tas erg leuk. Een echte musthave.

Esprit musthaves yukieblog

City bag € 59,99

Studs

Ik ben dol op studs-trend. Wat mij betreft mag op elke kledingstuk studs geplakt worden, mits het niet too much is. Daarom is deze tas mijn favoriet, want de achterkant van de tas bevat namelijk geen studs. Esprit musthaves yukieblog

Shopper met studs €79,99

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *