Snel geld verdienen

snel-geld-verdienen

In mijn omgeving hoor ik dat handelen de nieuwe trend is. Steeds meer jongeren handelen in grondstoffen zoals olie, indices (indexen), CFD’S (contract for difference) en bedrijfsaandelen.

Je geld op een spaarrekening zetten is minder interessant geworden vanwege de lage rentestand. Daarom zoeken jongeren naar alternatieven om geld te sparen. Dit geldt vooral voor jongeren die risico’s durven te nemen. De aandelenmarkt is dan een aantrekkelijk alternatief.

Daarnaast kijken jongeren niet meer naar de langere termijn maar juist naar zo snel mogelijk geld verdienen op de beurs. Ze kijken naar dagkoersen, vandaar dat dit fenomeen ook wel ‘daytrading’ genoemd wordt. Enkele interessant sites zijn: snel geld verdienen, contract for difference en binaire opties verhandelen.

CFD’s
CFD’s staat voor contract for difference. Deze manier van beleggen geeft kleinschalige beleggers de mogelijkheid om winst te behalen zonder dat ze er veel in hoeven te steken. Beleggen met CFD’s levert voordelen op, want het is simpeler, goedkoper en sneller dan beleggen met een effectenrekening. Het is een goede manier om te beleggen, vooral als je net met beleggen begint.

Hebben jullie ervaring met handelen op de beurs?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *