The little black dress van de sneakers

nike-tanjun-yukieblog

Het kan tegenwoordig niet gek genoeg. Van grote plateauzolen tot aan alle kleuren van de regenboog; sneakers zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. Maar net zoals de little black dress heb je ook een paar schoenen nodig dat gewoon áltijd kan. Een basis paar dat voor je klaar staat wanneer je het even niet meer weet. Dat is precies waar de Nike Tanjun van pas komt. Het relatief simpele model van Nike is een groot succes en ik ga je vertellen waarom.

Nike is van origine een sportmerk. Dat betekent dat comfort een prioriteit is. In het lab kraken wetenschapper hun hersenen over hoe ze elk model weer comfortabeler kunnen maken. Bij de Tanjun hebben ze dat op verschillende manieren weten te realiseren. Ten eerste is de schoen erg licht. Dit geeft je het gevoel alsof je op je sokken loopt en zorgt ervoor dat je moeiteloos voortbeweegt. Nu hoor ik je denken: ‘dat gaat dan zeker ten koste van de steun’. Dat is niet zo. Ondanks dat de schoenen van weinig gewicht zijn biedt de zool toch de nodige support.

nike-tanjun-yukieblog

Naast de support en comfort is de sneaker voorzien van een goede ventilatie. Het materiaal van de upper bestaat uit mesh. Dit zorgt ervoor dat je voeten fijn kunnen ademen, ongeacht het weertype. Het materiaal zorgt er tevens voor dat de schoen mooi vormt naar je voet. In tegendeel tot leren schoenen hoef je deze sneaker dus niet eerst een lange tijd in te lopen.

De Nike Tanjun is een alleskunner. De sneaker straalt sportiviteit en stijl uit, maar is toch op een elegante manier. De veelzijdigheid van het model maakt combineren met outfits erg makkelijk. Het maakt niet uit of je naar de sportschool, een meeting of de kapper gaat. Trek ze aan onder een jurkje en geef je vrouwelijke look een stoere draai. Door de Tanjuns te dragen onder een pantalon geef je je nette outfit toch nog een speelse touch. Of ga voor safe en combineer ze met sportleggings.

Mocht je de sneakers graag in een andere kleur willen, dan zijn er ook nog andere kleuren verkrijgbaar. De Tanjuns zijn namelijk te verkrijgen in veel meer kleuren dan zwart en wit. Zoek het model op op internet en verbaas je door het aanbod aan verschillende kleuren. Ik weet zeker dat je een model zult vinden dat bij je past!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *