Mijn hart stond even stil | Klunzige actie

klunzige actie

O, er gebeurde iets verschrikkelijks met mijn schatje. Ik schrok mij een hoedje!

Ik was gewoon rustig aan het studeren op mijn laptop en mijn kop thee stond er keurig naast op een onderzetter. Ik nam een slokje van mijn thee en daarna gebeurde het. Op het moment dat ik mijn kopje thee terugzette op tafel, kwam het kopje niet goed op mijn onderzetter terecht. Ik lette niet goed op waardoor het kopje viel. En hoe? Hij viel namelijk van de linkerkant over mijn toetsenbord heen. Al het water ging over mijn laptop heen en ik schrok mij kapot. Mijn hart stond even stil. In een paar seconden was het gebeurt en het voelde als een hartverzwakking. “WAAAH” schreeuwde ik! Ik was gelijk naar de keuken gerend met mijn laptop en ik had het snel drooggemaakt met een theedoek. Ik was echt bang dat ie niet meer zou doen, want ik heb namelijk geen back-up gemaakt van mijn gegevens. Omg, mijn scriptie, mijn foto’s en mijn artikelen dacht ik.

Opeens kreeg ik allemaal rare meldingen over mijn USB-poort op het scherm. Hoe kan dat? Al mijn poorten aan de linkerkant hebben dus ook waterschade gehad. Het water stroomde ook binnen in mijn USB-poort, SD-kaart poort en HDMI-poort dus het is niet zo gek dat ze het niet meer doen. Ondanks dat doet mijn laptop het gelukkig gewoon! Helaas, is alleen het typen niet meer zo fijn zoals eerst. Het voelt heel zwaar aan als ik een toets indruk, maar dat geeft niet want ik ben al dolblij dat mijn laptop het overleefd heeft van mijn klunzige actie. Yeah, Lucky Me. Nu heb ik besloten om binnenkort langs de winkel te gaan om mijn toetsenbord te fixen. Ook heb ik een externe harde schijf gekocht zodat ik een back-up kan maken. Het is een wonder boven wonder dat mijn laptop (schatje) nog leeft.

Ik heb mijn lesje wel geleerd. Iets wat ik nooit meer doe, is een glaasje drinken neerleggen naast mijn laptop. #kluns

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *