Wondermiddel voor de beste maillinglijst voor bloggers & influencers

yukieblog whitepaper nieuwsbrief mailinglijst

Doe jij wat aan e-mailmarketing? Ik doe vrij weinig met nieuwsbrieven op mijn blog, shame on me, want eigenlijk kan je er best veel mee. Vooral als blogger is het belangrijk dat ik mij bezig houd met online ontwikkelingen. Ik doe al veel met social media, maar nieuwsbrieven versturen vind ik weer teveel moeite. Ik heb mijn handen al vol aan Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Gelukkig heb ik een handige whitepaper gevonden die mij de tips & tricks even uitlegt, zodat ik het makkelijker kan toepassen op mijn blog.

De whitepaper “Van 0-1000: Het definitieve stappenplan voor een killer e-maillijst” is de e-mailmarketing handleiding voor professionele influencers en bloggers. Er wordt uitgelegd hoe je als blogger een strategie kan bedenken en dat toepassen op jouw eigen blog. In 4 simpele stappen kan je jouw mailinglijst laten groeien.

Bekijk de whitepaper hier 

Wat voor mij de meest handigste tip is dat je je bezoekers moet triggeren om aan te melden. Denk bijvoorbeeld aan een ebook, handleiding, gratis hoofdstuk van een gepubliceerd boek, quiz, (subscriber-only) video series, lijst met aanbevolen tools, starterskit, korting, checklist, coaching, 30-dagen challenge, toolkit, webinar of worksheet.

Hier doe ik dus te weinig mee, en ik wil meer engagement creëren met mijn bezoekers om gepersonaliseerde berichten te versturen. Doe jij wat aan e-mailmarketing? Zo ja, vertel mij jouw tips en tricks.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *