Top 5 bloopers die gebeuren als ik dronken ben

yukieblog top 5 bloopers die gebeuren als ik dronken ben

Oh jee, na een avondje stappen, heb je weer spijt dat je gisteravond super veel heb gezopen. De debiele WhatsApp-berichten, de foto’s op je telefoon en de gemiste oproepen die je ziet als je wakker bent, zeggen al genoeg. Plus, je hebt een dikke kater opgelopen en je hoofd stopt niet met tollen. Je denkt: “Fuck, wat heb ik gister allemaal gedaan toen ik dronken was?”  Hieronder beschrijf ik mijn top 5 bloopers.

  1. Drunktexting

Omdat ik mij super goed voel, ga ik opeens random boys WhatsAppen die ik al tijden niet meer heb gesproken. Dit wordt wel drunktexting genoemd. Ik ben op dat moment niet bang om afgewezen te worden dus stuur ik iedereen even een berichtje. Nu doe ik dat niet meer, omdat ik nu Chris heb. Daarom is Chris nu de pineut als ik dronken ben, dan ga ik hem lastig vallen met vervelende WhatsApp berichten. Sorry, vriendje.

  1. Plat op mijn bek gaan! 

Natuurlijk is het mijn motto om mijzelf helemaal vol te zuipen met alcohol als ik uitga. Omdat ik in Nederland super klein ben, draag ik hakken om wat langer te lijken. Na een paar glazen verlies ik mijn balans op de dansvloer en als ik van de trap afloop. BAM, daar ga ik dan op mijn bek waar iedereen bijstaat. Oja, ik schaam mij dan verrot op dat moment. Blame it on the alcohol. 

  1. Waarom heb ik met jou gezoend? 

Toen ik single was, maak ik weleens een fout. Na een paar glazen lijkt die lelijke jongen opeens super knap te zijn. Ik ga met hem flirten, omdat ik mijn vriendinnen kwijt ben en ik begin desperate te worden. Shit, de volgende ochtend zie ik dat die jongen geappt heeft. Ik check zijn profielfoto en ik denk: “FUCK WAAROM HEB IK MET JOU GEZOEND?!”

  1. Snapchat, mijn favoriete app 

Als ik dronken ben, dan wordt Snapchat mijn favoriete app. Allerlei foto’s en filmpjes ga ik dan maken en die plaats ik op “mijn verhaal”. Mijn vriendinnen en ik sturen elkaar dan Snapchats op de wc’s. Geen idee, waarom wij dat doen..maar het is gewoon grappig op dat moment.

  1. Seven Up

Als ik dronken ben dan wordt Seven Up op dat moment mijn favo drankje. Ik drink het normaal gesproken nooit, maar als ik mij dronken voel van bier, baco, vodka en wijn dan neem ik altijd een glaasje Seven Up. Mijn vriendinnen weigeren het soms voor mij te bestellen, omdat zij weten dan hoe laat het is. Echt gemeen van ze! Maar het is mijn favoriete anti-dronken drankje.

Ik heb mijn lesje geleerd
Dit waren de vijf grootste blunders die ik ooit heb meegemaakt toen ik vroeger veel ging drinken als ik uitging. Nu ben ik iets ouder geworden en mijn lichaam kan de alcohol gewoon niet meer handelen. Ik drink nu minder dan vroeger als ik uitga, omdat ik deze bloopers wil voorkomen. Hehe ;). 

 

Wat zijn jouw grootste bloopers als je dronken ben? Deel ze met mij! Dan kunnen wij samen lachen.

 

Quote van vandaag: “Ik wil nooit meer drinken”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *