Hoe was mijn eerste keer bij het Toppers concert?

Hoe was mijn eerste keer bij het Toppers concert? Yukieblog

Gisteravond heb ik mijn weekend feestelijk gevierd door naar de Toppers te gaan. Het thema van deze editie was “Royal Night of Disco”. Iedereen was helemaal verkleed in stijl van het thema, en ik natuurlijk ook. Ben je benieuwd wat ik aan had? 

Het Toppers concert dresscode voor de avond was: “Glitter gold with a colorful touch of disco”. Zonder schaamte trok ik mijn meest feestelijke jurk aan. Als je je juist normaal aankleed dan zal je juist opvallen. Dus heb ik mij maar gekleed volgens de dresscode. Eenmaal aangekomen bij de Arena, en ja hoor.. Je zag iedereen in de meest gekste kleding lopen van afro pruiken, plateauzolen, wijde pijpen broeken tot glitterjurken. Leuk! Het leek wel carnaval: één groot verkleedfeest. De voorpret was er zeker al door het verkleden. Haha

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Hoe was mijn eerste keer bij het Toppers concert? Yukieblog

Ik had erg zin om naar de Toppers te gaan, want ik hou stiekem van Nederlandse muziek en bier. Lekker meebleren met liedjes van Gerard, René en Jeroen onder het genot van een biertje, perfect toch?

Ik was vooral benieuwd naar het decor en de sfeer. Nou, ik kon je zeggen, het is echt op z’n Hollands gezegd “erg gezellig!” Één groot meezingfeest met Nederlandse muziek (smartlappen), Engelse popnummers en vooral veel disco! Night fever, night feverrrrrrrr. Glimmende discolichten, spectaculaire dansshows en goeie muziek, dat is wat je kan verwachten bij de Toppers.

Hoe was mijn eerste keer bij het Toppers concert? Yukieblog Hoe was mijn eerste keer bij het Toppers concert? Yukieblog

Naast de drie toppers (Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom) waren er ook andere gast-artiesten die kwamen optreden. Denk aan Glennis Grace, Rick Astley en Dolly Dots. Jammer, dat ik veel van die artiesten niet kenden, want ze waren nog voor mijn tijd. Maar dat geeft niet, de buurvrouw naast mij gaf tijdens de optredens aan wie zij allemaal waren, zoals Robin S en George Baker. Desalniettemin, was de muziek toegankelijk voor zowel jong als oud, want heel veel nummers waren covers van bekende popnummers.

Wat die avond helemaal compleet maakte, was dat een goeie vriendin van mij daar ging optreden. Ik vond het tof om haar daar te zien dansen in een bomvolle Arena met 200.000 mensen. Ik ben erg trots op je, Juliette!

Met kerst komt de Toppers weer met een Kersteditie en ja, na gisteravond zal ik graag nog een keer willen gaan. Wie gaat er mee met mij?

Hoe was mijn eerste keer bij het Toppers concert? Yukieblog Hoe was mijn eerste keer bij het Toppers concert? Yukieblog

Reacties

  1. Beantwoorden

    Lijkt me ook zo gezellig om eens mee te maken, echt 1 groot feest denk ik 🙂 Je zag er helemaal in stijl uit! Leuk!

Plaats een reactie

Reageer

%d bloggers liken dit: