Mijn reactie op de cover foto van Monica Geuze en Anna Nooshin in LINDA.meiden

Waauww… dat was mijn eerste reactie. Mijn twee blog/vlog idolen zoenen met elkaar, huh wat gek! Toen ik de interview video van de shoot zag op Facebook kreeg ik gelijk kriebels.

Sexy, verleidelijk.. ik bleef maar kijken en dat mag toch? Ik twijfelde want ik vond het natuurlijk op het randje.

Wat mij opviel is dat ze allebei niet naakt zijn om seks uit te stralen. Dat vind ik wel mooi. In tegenstelling tot de vorige foto’s van Kim Feenstra met Geraldine Kemper, want zij waren wel naakt. Ik weet het niet. Ik vind naaktheid gelijk weer too much bij een vrouw. Misschien ben ik wel preuts.

Ik heb zeker respect voor mijn twee voorbeelden. Op deze manier laten ze gewoon zien wat in Nederland eigenlijk allemaal kan. Lesbisch, homo of biseksueel; ik vind dat het zeker op een positieve manier in de media mag.

Helaas vind ik de cover foto iets minder mooi. Ik weet niet waarom, maar dat mondje van Anna op Monica’s lippen lijkt een beetje onnatuurlijk. Haha, dat is het ook, want het blijft toch een foto.

Natuurlijk ben ik biased omdat ik al fan van hun twee was. Maar ik ben ook benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Comments zijn altijd welkom. <3

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *