Fotoboek van Fotofabriek.nl 

Fotoboek van Fotofabriek | Yukieblog

In samenwerking met Fotofabriek mocht ik een fotoboek maken. Een perfecte kans om al mijn leuke herinneringen van mijn exchange in Korea te bewaren in een fotoalbum. Super! Ik ging gelijk aan de slag en binnen een paar dagen kon ik genieten van mijn mooie foto’s. 

Een probleempje waar ik tegen aanliep, was dat ik niet kon kiezen uit de duizenden foto’s die ik heb gemaakt met mijn camera en telefoon. Hoe moet ik alles in één fotoboek plaatsen van 24 pagina’s? Uiteindelijk heb ik een samenstelling gemaakt van mijn tijd tijdens summer school en spring exchange. Vorig jaar zomer was ik in Korea, namelijk voor een maandje summer school. Daarnaast heb ik veel foto’s gemaakt toen mijn ouders, een vriendin en mijn vriend langskwamen tijdens mijn exchange periode. ZOVEEL foto’s – ik werd gek. Heb jij tips voor als ik de volgende keer weer foto’s moet uitkiezen? Laat het even weten in een reactie hieronder. 

Fotoboek van fotofabriek Yukieblog Fotoboek van fotofabriek Yukieblog

Fotofabriek is dit jaar uitgeroepen tot “beste fotoalbum test van 2015”. Daarom vertrouwde ik er op dat ik een uitstekende fotoalbum zal ontvangen, want ik ga alleen voor kwaliteit. De service van fotofabriek vond ik echt goed, want ik had blijkbaar mijn coverfoto’s niet goed geplaatst waardoor ik witte randen zal krijgen op de cover. Een medewerker van de Klantenservice attendeerde mij daar op en ik had het gelijk aangepast. Top service! 

Mijn fotoboek was gedrukt in hardcover A4 Liggend. Hieronder meer info: 

  • A4 liggend hardcover fotoboek van 30x21cm
  • Inclusief 24 pagina’s, uit te breiden tot 200 pagina’s
  • Voorzien van hardcover omslag met gratis foto, tekst en rugtitel
  • Perfect gedrukt, hoogwaardig gebonden en snel geleverd
  • Mogelijk te maken met de lay-flat bindtechniek voor een perfecte vlakligging. 

Met de software van Fotofabriek heb ik de fotoalbum gemaakt. Je kan je foto’s daar makkelijk bewerken en plaatsen in gewenste sjablonen. De software is gratis te downloaden van de site. 

Fotoboek van fotofabriek Yukieblog

Tips: 

  • Kies alvast je foto’s uit en doe het in een mapje. Zo kan je gemakkelijk alles plaatsen wanneer je in de software van Fotofabriek werkt. 
  • Vergeet niet om het project in de software van Fotofabriek paar keer op te slaan tijdens het maken. Het gebeurde bij mij paar keer dat ie vastliep en toen moest ik weer helemaal opnieuw beginnen. Echt stom.

Het resultaat 

Kwaliteit: De kwaliteit van het papier is goed, het is sterk genoeg om er lekker door heen te bladeren. Ook de kleuren zijn scherp en helder geprint, daar ben ik hartstikke blij mee. Je moet wel opletten dat je scherpe foto’s uitkiest, want daardoor wordt de kwaliteit van je foto’s ook minder.

Indeling: Alle foto’s zijn symmetrisch ingedeeld, dus geen scheve foto’s gelukkig.

 

Fotoboek van fotofabriek Yukieblog Fotoboek van fotofabriek Yukieblog

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *