Horecanieuws: horecakleding Suit Up Now

Ik volg graag het horecanieuws, want ik ben dol op lekker eten en drinken, maar ik heb zelf ook ervaring in de horeca. Al op jonge leeftijd werkte ik namelijk al in het restaurant van mijn ouders. Daardoor was het werken in de horeca voor mij een tweede natuur geworden. Ik wil vaker leuk en opmerkelijk horecanieuws met jullie delen. Daarom gaat dit artikel over horecakleding van Suit Up Now

Suit Up Now

Het bedrijf Suit Up Now is ontstaan uit passie voor lifestyle en fashion. Tegenwoordig zie je veel bedrijven werken met een eigen identiteit, waardoor kleding een belangrijk element wordt. Het is van belang dat je je onderscheidt als bedrijf. Suit Up Now speelt hierop in door eigentijdse kledingconcepten te bedenken en te produceren. Dit is een succes geworden, want vele bedrijven maken gebruik van de horecakleding, zoals Jamie’s Italian, Conservatorium hotel en Movenpick hotels. Suit Up Now biedt namelijk de mogelijkheid om een unieke collectie te laten ontwerpen dat alleen jouw restaurant heeft. Alles wordt vanuit scratch bedacht en ontworpen. Ik vind dit zeker een pluspunt, als je een unieke collectie hebt ten opzichte van je concurrenten.Een tikkeltje anders dan andere restaurants, waardoor je je dus kan onderscheiden.

Hip en modern

Op hun website zie je dat hun collectie bestaat uit eigentijdse horecakleding. Een catchy look creëer je door bijvoorbeeld zwarte bretels te combineren met een witte blouse en strik. Ook hebben ze bruine leren schorten in hun assortiment. Tegenwoordig zie je dat dit helemaal hot is wanneer je uiteten gaat. Een tikkeltje anders dan andere restaurants, waardoor je dus onderscheidt.

Banner-suit-up-over-ons-1920-600-2Comfortabele kleding voor medewerkers

Ook vindt Suit Up Now het belangrijk dat werknemers zich prettig voelen in de horecakleding. Als de serveersters en obers zich er comfortabel in voelen dan straal je dit ook uit naar de gasten.. Ik weet uit mijn eigen horeca ervaring dat dit echt werkt. Als ik een keer een chique jurkje aan had tijdens werk, dan viel het gelijk op bij de gasten.

Alles op 1 adres

Wat ook bijzonder is aan Suit Up Now is dat ze helpen met het hele proces. Van bedenken tot het leveren. Tijdens dit proces wordt in het begin al gelijk aandacht gegeven aan alle betrokkenen, zoals de dragers en de restaurantmanager. Zo voorkomen ze dat er eventuele tekortkomingen zijn tijdens het ontwerpproces. Het is vooral handig dat alles op 1 plek wordt gedaan. Dit bespaart weer tijd voor de horeca ondernemers.

10411868_970657316304710_8593704136061185018_n

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *