Event van Viking met creatieve workshops

event-creatief-viking-8

Super leuk, ik was uitgenodigd door Viking om mee te doen aan een aantal DIY workshops. In de ochtend ging ik naar Amsterdam rijden en ik nam per ongeluk de verkeerde afslag, waardoor ik een beetje te laat aankwam. Dit is typisch iets voor mij, want ik heb een slecht richtingsgevoel, haha. Gelukkig waren ze nog niet begonnen, want ik had de fotografie workshop echt niet willen missen.

Inspirerende fotografie workshop

event-creatief-viking-2

We begonnen met een food fotografie workshop van de enthousiaste Lucie Beck. Ze legde uit hoe je het beste eten kon fotograferen. Handige tips waar ik veel aan heb. Denk aan de juiste instellingen van je camera, het gebruik van licht, het spelen van contrasterende kleuren en het natuurlijk laten positioneren van bepaalde producten. Echt handig voor mij, want ik maak vaak gebruik van “auto” functie op de camera, maar dat is dankzij Lucie’s tips eigenlijk helemaal niet meer nodig. Top!

event-creatief-viking-1

Na de fotografie workshop mochten we gaan lunchen. We konden pakken van een heerlijk buffet met couscoussalade, Griekse feta salade, gezonde wraps en vers belegde broodjes. Het was lekker en ik pakte nog een tweede ronde.

Zwetende handen tijdens het hout branden

event-creatief-viking-5

Daarna mocht ik meedoen aan de workshop houtbranden op een theedoosje. Dit was kei moeilijk! Je moet goed de hete brander vasthouden en met mijn zweethanden ging dat niet zo makkelijk, haha. Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat dankzij stiekeme hulp van de workshopgever, Ilse.

event-creatief-viking-4

Zen-momentje

Na de spannende workshop van houtbranden, mocht ik gaan ontspannen bij de workshop kalligrafie. Die was very nice. We leerden hoe je het moest vasthouden en hoe je druk met je vingers moet gebruiken om die mooie lussen te maken. Op een gegeven moment kreeg ik het onder de knie en was het erg ontspannend. Ik voelde mij helemaal zen.

event-creatief-viking-6

Dankzij deze 3 workshops besefte ik dat ik het mis om met mijn handen bezig te zijn. Vroeger als kind tekende ik best veel en knutselde ik ook weleens wat. Het was een dag vol met inspiratie en gezelligheid. Het was ook leuk om met andere bloggers te kletsen en kennis te maken. Een gezellig dagje met 30 vriendinnen voelde het voor mij. Bedankt Viking voor de uitnodiging!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *