Wat maakt een man sexy? (En het heeft niet met seks te maken)

wat maakt een man aantrekkelijk? Yukieblog

Er zijn tig dingen wat een vrouw sexy vindt aan een man. Een vrouw checkt alles, want het gaat natuurlijk om het totaal plaatje. Natuurlijk speelt uiterlijk een rol, maar vooral uitstraling wordt gezien als een pluspunt. Persoonlijkheid en charmes dat moet je hebben. Hieronder tips om een vrouw te winnen zonder seks.

 

  1. Een echte heer

Ok, ik heb het vaak gezegd dat ik ervan hou als een man een beetje old-fashioned is. Het zijn kleine dingen die vrouwen helemaal geweldig vinden. Denk aan: de stoel voor haar aanschuiven, de deur voor haar openhouden, haar hand vasthouden als jullie samen wandelen en ervoor zorgen dat ze veilig thuiskomt.

Wat een man nog sexier maakt, is wanneer een man meegaat shoppen en keurig netjes wacht terwijl zij kleding aan het passen is. Mannen denken vast het ziet er toch stom uit, maar het is eigenlijk best sexy voor een vrouw. Het hoeft niet per se over shoppen te gaan, denk aan iets simpels zoals boodschappen. Je kan bijvoorbeeld de boodschappentas vasthouden voor haar.

  1. Weet waar je heen gaat met je leven

Sommige mannen hebben geen idee wat ze willen met hun leven. Het is onaantrekkelijk als hij bij elk dingetje gaat twijfelen of als hij zich makkelijk laat overtuigen door zijn vrienden. Wanneer het komt tot keuzes maken, is het fijner als een man weet wat hij wil. Maak een move en laat je ballen zien, want anders is de vrouw weg. Als een man hele tijd op de bank zit en geen ruggengraat heeft, dan maakt dit een man echt onaantrekkelijk.

  1. Wees volwassen

We hebben geen zin in jongetjes die nog onvolwassen bezig zijn. Hallo, we zitten niet meer op de middelbare school, dus nu praten wij ook op een volwassen manier met elkaar. Stop met je kinderachtige gedrag.

  1. Ga niet vreemd

Ik hoef dit eigenlijk niet meer uit te leggen waarom het zo belangrijk is om niet vreemd te gaan in een relatie. Als je om iemand geeft, dan ga je niet liegen of vreemd. Niemand vindt dit leuk.

Wat ik verschrikkelijk vind om te zien is, is dat wanneer een man lekker loopt te flirten met een andere vrouw waar zijn vriendin zelfs bij zit. We willen dat je alleen maar flirt met ons en niemand anders in deze kamer. Ik zal dit echt niet kunnen pikken, mijn jaloezie-level zal stijgen en het vertrouwen aan iemand ook.

  1. Humor

Lachen is super sexy. Samen dezelfde humor delen is belangrijk in een relatie, maar ook als je aan het daten bent. Een man die kan lachen om een grapje over zichzelf is ook sexy. Soms hoef je jezelf niet zo serieus te nemen.

  1. Wees pro-actief

Wanneer een vrouw een keuze geeft om iets te gaan doen, is het erg vervelend als jouw reactie zwak, dom of nonchalant is. Het is onaantrekkelijk omdat je eigenlijk bedoelt: “ik vind alles goed, als jij maar tevreden bent, want anders word jij boos.” Wees pro-actief en betrek jezelf met het plan. Wees duidelijk zodat jullie samen oprecht van jullie date kunnen genieten.

  1. Jezelf zijn

Jezelf zijn is zo belangrijk en super sexy! Als je klaar bent voor een relatie laat dat zien aan haar en ga er ook voor. Als een man nep is, dan zijn wij daar heel snel al kaar mee.

Natuurlijk hoef je niet al deze bovengenoemde dingen te doen voor een vrouw, je moet doen wat bij jou past en maak het je eigen. Ook moet je kijken naar met wat voor een vrouw je aan het daten bent. Sommige vriendinnen van mij vinden het belachelijk als een man bijvoorbeeld hun eerste dat betaalt. Lees het niet verkeerd: ik sta nog steeds achter deze punten die belangrijk zijn als wij een man aantrekkelijk vinden. Dus ga ervoor als je een leuke vrouw ziet en wees sexy op jouw manier, maar vergeet nooit om jezelf te zijn.

Reacties

  1. Beantwoorden

    Er allemaal BONK op!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *