6 redenen waarom ik een “Girly Girl” ben

6 redenen waarom ik een girly girl ben yukieblog

Ben jij een echte girly girl? Ik wel. Girly girl, een term voor een meisje of vrouw die kiest om zich vrouwelijk te gedragen. Dit is waarom ik denk dat ik een echte girly girl ben:

1.   De kleur roze

Alles wat roze is, dat wil ik. De roze beker, de roze lippenstift, de roze trui en roze nagellak. Als ik moet kiezen uit de drie fluor markeerstiften, dan kies ik natuurlijk voor de roze. Mijn lievelingsstift. Ik baal er altijd van als die op is, dan moet ik die lelijke groene gebruiken.

Toen ik in China was voor mijn exchange heb ik geleerd om gitaar te spelen. Ik was helemaal verliefd geworden op een roze gitaar in een winkel die voor €20 te koop was. Jup, die heb ik ook gekocht en meegenomen in het vliegtuig naar huis. Het is alleen jammer dat ik er nooit meer mee speel maar gelukkig staat het wel mooi in mijn kamer, want het is roze.

anything is possible with pink

2.   Ik luister naar cheesy popmuziek

Ik hou er van om mee te zingen met de liedjes van Taylor Swift. Ze heeft net een nieuw album “1989” en een nieuw nummer “Blank Space”. I love it. De video vind ik ook geweldig. De video straalt goed uit wat ze wil zeggen met het nummer en ze draagt ook nog leuke jurkjes. Binnenkort ga ik naar haar concert, woehoeee. Erg zin in!

3.   Ik kijk vaak naar romantische comedies

Romcom’s, daar krijg ik niet genoeg. Die films hebben altijd een leuk einde en er speelt altijd een lekkere hunk in. Dit zijn mijn lievelingsfilms:

  • Friends with Benefits vanwege Justin Timberlake.
  • The Notebook en Crazy Stupid Love vanwege Ryan Gosling.
  • The Holiday vanwege Jude Law.

Verder check ik ook nog films met veel mode zoals Sex and The City en Devil Wears Prada. Deze films kijk ik ook altijd terug.

Een tijdje geleden zei ik tegen mijn vriend: “Ik ben een film aan het kijken.”
Hij zei: “Zeker Friends with Benefits.”
Hij had het goed geraden.. Mensen vinden het raar dat ik altijd dezelfde films kijk, maar het boeit mij niet. Justin makes me happy.

Justin-Timberlake- Yukieblog

4.    Ik teken hartjes als ik mij verveel

Omdat ik hopeloos in de liefde geloof, teken ik soms hartjes als ik mij verveel. Vroeger op de middelbare school tekende ik alleen maar Hello Kitty’s. Gelukkig ben ik over die fase heen, maar teken ik nog af en toe hartjes op mijn schrift.

5.   Shoppen, mijn grootste hobby

Ik hou van shoppen net zoals elke vrouw. Als ik niet shop dan ben ik niet gelukkig. Wat ik ook leuk vind, is de laatste modetrends volgen via Instagram. Daar haal ik veel inspiratie uit om mijn kleding te combineren. Welke instagram accounts volg ik voor de mode? Dit zijn mijn favoriete accounts: @asos,@superolcay @bydanienl, @shopestyle en @jettekevanlexmond.

6.   Ik kan niet zonder mijn lippenstift

In elke clutch, handtas, rugzak en jassenzak daar is wel een lippenstift in te vinden. Ik vind het altijd erg handig om lippenstift te hebben en ik wil er verzorgt uit zien. Dit bevestigt dus mijn ijdelheid.

lippenstift yukieblog

Quote van de dag: “Kinda pissed because I am not a princess, somebody better fix this shit.” 

 Foto’s: Tumblr & Pinterest 

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *