ZONDAG TIP: Food Truck Trek Festival

food truck trek festival

De Food Truck Trek festival is de ideale plek voor een dagje met vrienden en familie. Genieten van lekker eten, dansen op live muziek, gezellige ambiance en gratis entree en parkeren. Ga er snel heen, want vandaag is het de laatste dag in het Amstelpark.

De hype van Food Truck Trek festival is sinds kort begonnen in Nederland. Vanuit Amerika zijn deze rollende keukentjes overgewaaid naar ons kikkerlandje. Het is geen wonder dat de laatste tijd de Food Truck festivals populair zijn in Nederland, want de ambiance is top. Tientallen mobiele keukentjes die helemaal in hun eigen stijl eten serveren.

Voor ieder wat wils
De ideale plek voor iedereen (zelfs voor kinderen), want er is keus genoeg. Soms is het lastig met sommige vrienden die bepaalde dingen niet lusten, maar op zo’n festival kan iedereen kiezen wat zij lekker vinden. Van hamburgers, tortilla’s, satés, patatjes, pizza’s, kreeft tot oesters – Noem maar op – Op een gegeven moment wist ik niet eens wat ik moest eten, want ik wilde alles proberen. Wat ik uiteindelijk heb geprobeerd is de biologische friet van Fritez, een hamburger gemaakt van krab en kreeft van Smokin Roasters en de poffertjes van de poffertjeskraam.

food truck trek festival

 

food truck trek festival

food truck trek festival

food truck trek festivalfood truck trek festival

food truck trek festival food truck trek festival

Kan je vandaag niet meer gaan? Wees dan niet getreurd. Ik heb de komende Food Truck festivals voor je op een rijtje gezet.

Agenda

24 t/m 26 juli – TU Eindhoven
Foodstock festival – www.festival-foodstock.nl

24 t/m 26 juli, Zwolle, Grote Kerkplein
Rrollend – www.rrrollend.nl

30 juli t/m 2 augustus – NDSM Werf Amsterdam
Amsterdam Kookt – www.amsterdamkookt.nl

28 t/m 30 augustus, Leiden, Delftse Jaagpad
Rrollend – www.rrrollend.nl

10 t/m 13 september – Den Haag, Westbroekpark
Food Truck Festival Trek – www.festival-trek.nl

11 t/m 13 september, Rotterdam, Noordplein
Rrollend – www.rrrollend.nl

25 t/m 27 september – Rosmalen, Strand de Groote Wielen
Hippe Happen Festival – hippehappenfestival.nl

 

Reacties

 1. Beantwoorden

  Laatst ben ik zelf bij mijn allereerste foodfestival ooit geweest, bij Rollende Keukens in A’dam. Erg leuk om het eens mee te maken, zeker samen met je vrienden en familie belooft het hele mooie belevenissen.

  De dag erna wilde ik nog naar Food Truck Festival rek in R’dam gaan, waar ik praktisch pal ernaast op kamers zit. Helaas niks van gekomen. Had nog net zo’n trek in een basilicumcocktailtje van krekels, sprinkhanen en meelwormen !

  1. Beantwoorden

   Jazeker, Rollende keukens ben ik nog niet geweest, maar heb daar wel goeie verhalen van gehoord. Is het een aanrader? Er komen nu nog een aantal Food truck festivals in Nederland. Check ze onderaan mijn blog post!

 2. Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Hier ga ik ook zeker de volgende keer heen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *