Fietsen in Seoul (net zoals in Nederland)

www.yukieblog.nl

Eindelijk heb ik een kijkje genomen bij de Han River in Seoul. Wat is de beste manier om die te ontdekken? GEWOON OP DE FIETS. Typisch Nederlands. De Han River is een bekende rivier in Seoul en één van de bezienswaardigheden die je gezien moet hebben in Seoul. Daarom heb ik een leuke vlog van gemaakt. Check it out.

De perfecte plek voor een middagje chillen

Wij hebben die middag lekker gefietst. Dat hebben wij, als “echte” Nederlanders echt gemist. Haha! Het was ook nog eens spot goedkoop. Voor 3000 won (circa €2,50) per uur kon je al een fiets huren. Daarna was het 500 won (€0,40) voor elk kwartiertje. Naast fietsen kan je ook andere dingen doen zoals wandelen, vliegeren, bootje varen, basketballen en skaten.

Wanneer het warmer wordt, gaan veel Koreanen hier naar toe om te picknicken. Er wordt dan traditioneel kip en bier “chimaek”(치맥) besteld. Dat is voor Koreanen de beste combi voor een gezellige maaltijd. Als er gefrituurde kip is dan hoort daar bier bij. Wij hebben dat helaas niet genomen, want mijn Koreaans is nog niet zo goed dat ik kip kan bestellen aan de telefoon. Dus hebben wij Koreaanse snacks genomen: kimbap (김밥) en teokbokki (떡볶이).

www.yukieblog.nl
www.yukieblog.nl
www.yukieblog.nl
Onderweg een aantal Koreaanse boys ontmoet
www.yukieblog.nl
Koreanen zeggen “Kimchi” en doen dan een peace-teken omhoog
www.yukieblog.nl
Trinh met de Koreans
www.yukieblog.nl
www.yukieblog.nl
www.yukieblog.nl
Samen met Trinh

Mocht je ooit in Seoul zijn? Dan moet je echt hier naar toe voor een gezellige middag. Ik heb heerlijk genoten met Trinh 🙂 

www.yukieblog.nl
En op het eind ff genieten van een kopje koffie

Hoe kom je daar? Neem de metro naar Yeouinaru Station (Seoul Subway Line 5), Exit 2 of 3.

Quote van vandaag: “Een vrouw zonder man is als een vis zonder fiets.” – Gloria Steinem

Plaats een reactie

Reageer

%d bloggers liken dit: