Boeken: Love Letters & Het Diner

love letters of great man

Gisteren ging ik nog even last minute cadeautjes shoppen. Voor een goed prijsje heb ik twee leuke boeken gescoord. Heerlijk leesvoer.

Love letters of Great Man 

love letters of great man

Toen ik dit boek zag, dacht ik gelijk aan Sex and The City. Carrie zat dit boek te lezen tijdens de film en een aantal scènes uit de film zijn ook gebaseerd op dit boek. Erg romantisch hoe mannen vroeger hun liefde verklaarden voor hun liefjes, minnaressen of vrouwen. Zelfs de kaft van het boek is al romantisch <3. Bestel hier “Love Letters”.

Het Diner 

herman koch het diner

“Het diner” wilde ik al dolgraag lezen. Vorige week was ik in Londen en toen zag ik al een billboard van dit boek, ik dacht nog: “Die moet ik hebben!”. Ik zei tegen mijn vriend dat ik die wilde lezen, want ik hoorde dat ie keigoed was en dat het ook nog verfilmd is. Toevallig zag ik het boek liggen bij de uitverkoop bij de Bijenkorf. Ik dacht YES gelijk meenemen. Nu heb ik wel een keuze gemaakt om eerst de love letters te lezen en daarna lees ik wel deze thriller. Bestel hier  “Het Diner”. 

Welk boek is volgens jou echt een aanrader? Laat het mij weten!

Thanks

xoxo,

Yukie

 

Reacties

  1. Beantwoorden

    Ooo em giee dat boek wil ik zo graag hebben!!! X Sophie

    1. Beantwoorden

      Ja je moet snel bij de Bijenkorf halen. Echt een leuk boek. Vol van inspiratie!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *