Lekker golfen en eten bij de Asian BusinessCup 2018

Onlangs was ik uitgenodigd bij de Asian BusinessCup op maandag 14 mei. De Asian BusinessCup is georganiseerd door Main Energie en het event is voor Aziatische ondernemers om te netwerken tijdens een potje golf. Dit is voor mij ook een perfect moment om te netwerken.

De dag begon met een golfwedstrijd en daar was ik niet bij, omdat mijn golf skills nog niet zo goed zijn, haha. Drie keer raden waar ik wel bij was? Het eten natuurlijk! Het diner bestond uit een buffet, waarbij men hielp met opscheppen. Tot mijn verbazing was het eten erg lekker. Denk aan grote garnalen met Szechuan peper, lams rack, udon noodles, gestoomde coquilles en gewokte asperges. Het was een geslaagde eerste editie. Er was goed weer, enthousiaste mensen en goed eten. Volgende keer ben ik er bij met het golfen. Thanks voor de uitnodiging!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *