Horecatip: Beach club Branding in Noordwijk

Horecatip: Beachclub Branding in Noordwijk

Mijn favoriete beach club voor deze zomer is Beachclub Branding in Noordwijk. Ik ben hier al een paar keer geweest en het is echt een aanrader om lekker te loungen, te eten en te drinken. De muziek is perfect, sfeer is top en het interieur ziet er stylish uit. En de romantische zonsondergang op het strand is de perfecte afsluiter van de dag. Heerlijk ontspannen.

Het publiek bij Branding is toegankelijk voor alle leeftijden van jong tot oud. In vergelijking met anderen strandtenten is de sfeer echt top. Bij sommige strandtenten komen mensen echt om “gezien” te worden. Hier heb ik dat gevoel helemaal niet, terwijl het zeker een hippe tent is. Je voelt je gewoon erg op je gemak hier, dat komt mede door de vlotte bediening, de loungebanken en lekkere Deephouse muziek.

De menukaart bestaat uit diverse wereldgerechten. Denk aan verse sushi, steenoven pizza, Thaise Tom Yam Kong soep en gegrilde kreeft. Echt voor ieder wat wils. Ook de prijs is betaalbaar en niet overpriced. 

Horecatip: Beachclub Branding in Noordwijk Horecatip: Beachclub Branding in Noordwijk

 

Horecatip: Beachclub Branding in Noordwijk

Steenoven pizza met parmaham en rucola

Horecatip: Beachclub Branding in Noordwijk

Hele gegrilde kreeft met venkelsalade en patat

 

branding beach club clubsandwich

Club sandwich en Ceasar salade

Het is niks voor niks mijn favoriet, want het wordt wel de “beste beach club genoemd in 2015 door de Revu”. Volgens de Revu is Branding “chic zonder stijfjes te zijn”. Dat bedoel ik dus!

 

Horecatip: Beachclub Branding in Noordwijk

Geniet van het mooie uitzicht op het strand

 

Horecatip: Beachclub Branding in Noordwijk

Tip: Parkeren is ook handig, want achter de strandtent zijn er genoeg parkeerplekken te vinden. Sommige plekken zijn ook gratis, dus goed opletten!

Tip: Op drukke zomerse dagen is het aan te raden om te reserveren via hun site. Anders duurt het wel erg lang voordat je een tafeltje kan bemachtigen.

http://www.brandingbeach.nl
Koningin Astridboulevard 105
Noordwijk

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *