Hoe overleef ik mijn eerste date?

hoe overleef ik mijn eerste date

Na vele Whatsapp-gesprekken is het eindelijk zover, de eerste date komt eraan. Natuurlijk heeft hij jou mee uitgevraagd, want ik vind dat het anders niet telt als de vrouwen dat doen. Ik ben namelijk erg traditioneel in dat soort dingen. Hij is de man, dus hij moet je mee uitvragen. Dus mannen laat jouw ballen zien en vraag die chick mee uit! Zij zal het erg waarderen als jij de eerste stap zet.

Hij heeft je mee uitgevraagd, en dan? Ik ben eigenlijk altijd zenuwachtig voor een eerste date, want je weet nooit wat je kan verwachten. De uitkomst van de date kan heel goed of heel slecht uitpakken. Ik heb meestal een goed gevoel bij een eerste date, want anders heb ik nooit toegestemd met de date. Helaas, heb ik niet altijd gelijk en heb ik ook “first date bloopers” meegemaakt.

The worst first date ever
We hebben afgesproken om ergens een hapje te eten. Bij aankomst pakte hij mijn hand en hij fluisterde in mijn oor en zei: “Ik trakteer vanavond niet, maar ik wil dat jij je eigen eten betaalt en ik de mijne. Oké?” ….. OKE?!!? Nee, dude het is niet oké dat jij niet eens een etentje betaalt voor een vrouw bij een eerste date. Om niet lullig over te komen, heb ik gevraagd: “Waarom zeg je dat nu al?

Hij zei: “Ik wil testen of je echt bent. Ik heb genoeg vrouwen meegemaakt die met mij willen daten om een Louis Vuitton tas.” Met enkele aarzelingen heb ik ja gezegd, want ik had toch honger. Tijdens het eten vroeg hij hele brutale dingen zoals: “Ben je nog maagd?” First date rule: Je praat niet over seks, sukkel. Achteraf had ik spijt dat ik niet gelijk weg ben gegaan, want hij vroeg ook of ik zijn parkeergeld wou betalen. Terwijl hij mij niet eens ophaalde. Uitkomst: date nummer twee is er nooit van gekomen. Meneer was boos geworden, want hij snapte niet waarom ik geen contact meer wilde.
Nadat ik een aantal slechte dates heb meegemaakt, zitten er af en toe ook leuke dates tussen. Het is zo’n typische date: je kan goed met hem lachen en het praten gaat erg makkelijk.

The best first date ever
Hij haalde mij thuis op zoals een echte gentleman en hij deed zelfs de autodeur voor mij open. Nadat wij de auto zijn binnengestapt, probeerde ik een grapje te maken zodat ik minder zenuwachtig was. Voordat hij ging rijden, vroeg hij of ik zijn zonnebril wou pakken die in de la lag. Ik zocht naar zijn zonnebril en ik vond daar een roos die verpakt was. Ik was verbaasd en ik vroeg aan hem of het voor mij was. Hij zei: “Natuurlijk is het voor jou, voor wie anders.” Ik smolt van binnen en ik was zo blij dat ik hem spontaan een kus gaf. Ik zag hem denken: “Yes, mijn plannetje werkt.”

Wil je extra indruk maken op de dames? Ik verklap een bonuspunt voor de heren: Je moet de dames op een positieve manier verassen. Dit heeft bij mij dus ook gewerkt. Vrouwen waarderen het namelijk als je moeite doet voor haar. Wees creatief: Ga voor haar koken, regel een picknick in het park of ga samen naar een wijnproeverij.

Quote van de dag: “ If I can survive you, I can survive anything.” 

Reacties

 1. Beantwoorden

  Yuki, Your blog looks awesome but i can only read English, Korean, French and Swahili……ㅋㅋㅋㅋㅋ
  oooops!!!

 2. Beantwoorden

  “…ik vind dat het anders niet telt als de vrouwen dat doen”.

  Yukie, het is niet erg als je traditionieel bent, maar probeer als vrouw zelf het initiatief te nemen. Ik garandeer je dat meer succes zult krijgen!

  1. Beantwoorden

   Thanks voor de tip. Dus bij de eerste date gewoon de rekening betalen bijvoorbeeld!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *