7 x herkenbare geluksmomentjes

Soms heb je van die dagen dat alles niet mee zit, zoals helemaal nat worden in de regen of een verjaardag vergeten van een vriendin (ja, shit echt gebeurd!). Gelukkig zijn er altijd een paar lichtpuntjes op een dag waar ik gelukkig van word! Ben je benieuwd naar wat mij een gelukkig mens maakt? Lees het hieronder.

  1. 1. Zingen onder de douche

Ken je dat gevoel als je lekker staat te douchen en je lievelingsnummer wordt gedraaid? Nou, dat is voor mij een geluksmomentje. Ik word helemaal zen van het warme water en dat niemand je lastig valt. Even een momentje voor jezelf.

2. Pakketje!

Jeej, het pakketje is binnen van Zalando, H&M of Zara. Eindelijkkk, denk ik dan. Meestal heb ik zoveel gekocht dat ik niet meer eens weet wat erin zit, haha – echt erg. Soms weet ik niet eens waar het pakketje vandaan komt, dan ben ik gewoon vergeten waar ik iets heb besteld.

3. Koken

Sinds ik op mijzelf woon, kook ik ook vaker en wat vind ik dat leuk! In het begin wist ik niet waar ik mee bezig was, maar na een paar keer gekookt te hebben – krijg ik het een beetje onder de knie. Koken en lekker creatief bezig zijn. Laatst had ik iets lekkers gemaakt met kippendijen en een saus gemaakt van vissaus en oesterssaus (tip van mijn schoonzus Tanja, dankuu). Probeer het eens met gewokte pakchoi en rijst erbij, en het eten is klaar!

  1. 4. Hardlopen

Ik heb hardlopen altijd al leuk gevonden, alleen ik deed het te weinig. Als ik aan het hard lopen ben, dan voel ik mij vrij en dat gevoel is heerlijk. Bij mij in de buurt is er een groot meer waar ik heerlijk in alle rust kan rennen. Tijdens het hardlopen door kan ik genieten van de natuur. Helemaal zen, na een rondje hardlopen.

5. Sokken uit

Herken je dat heerlijke gevoel als je je hakken of sneakers uitdoet na een dagje gewerkt te hebben? Ik vind dat zo fijn, want dan kan ik lekker op mijn blote voeten lopen. Jaja, ik ben echt een ‘sokken-uit’ persoon. En jij? Ben jij een ‘sokken-uit’ of ‘sokken-aan’ persoon?

6. Wijn

Als je mij kent dan weet je dat ik een wijnliefhebber ben. Dankzijn mijn familie heb ik een interesse gekregen in wijn. Ik vind het leuk omdat je zoveel verschillende smaken kan proeven en ontdekken. Ik kan zo genieten van de momenten die je deelt met mensen als je wijn drinkt, maar ook in combinatie met eten. Ik ben er zo dol op dat ik ook een wijncursus volg. Onlangs heb ik de wijncursus WijnBrevet (SDEN 3) bij het Wijninstituut afgerond en nu hoef ik alleen nog het pittige examen te halen.

7. Winter

Ohh, ik kan niet wachten wanneer het weer winter is. Klinkt een beetje gek omdat het nu zomer is, maar in Nederland vind ik de zomer niet zo fijn, want het is niet echt warm. Het regent alleen maar. Tijdens de winter kan je gezellige activiteiten doen, zoals Kerst en Sinterklaas. Vooral het bedenken van surprises vind ik leuk en natuurlijk het krijgen van cadeautjes, zoals kerstpakketten die je krijgt van werk. Op Kerstpakkettenplaza kan ik alvast voor mijzelf bestellen en gewoon doen alsof het nu al kerst is.

Plaats een reactie

Reageer

%d bloggers liken dit: