Waarom vloggen slecht voor je relatie is

yukieblog

Een nieuwe trend waar we niet om heen kunnen, is “vloggen”. Iedereen kan het doen, praten over jezelf en het filmpje monteren op de computer. Maar als je in een relatie zit en je gaat je relatie filmen, dan heeft het uiteindelijk invloed op jou en je partner. Een enorme impact dat kan leiden tot een break up. Ik leg je uit met een voorbeeld waarom vloggen slecht voor je relatie is.

Steeds meer YouTube sterren gaan uit elkaar doordat YouTube hun relatie heeft overgenomen. Dit gebeurde onlangs bij deze twee YouTube sterren, Jesse Wellens en Jeana Smith. Wellicht heb je van hun gehoord want ze zijn enorm populair op YouTube. Ze staan bekend om hun 9 miljoen abonnees op hun kanaal “PrankvsPrank”, waar ze pranks maken met mensen op straat. Ook hebben ze een ander kanaal, waarbij ze elke dag een vlog uploadde uit hun leven samen. Daar zag je bijvoorbeeld hoe hun vakanties waren en ook hoe ze samen gingen daten. Echt letterlijk bijna alles, best intiem dus. Je privacy in een relatie gaat helemaal weg doordat je alles op YouTube zet. Dit was denk ik ook één van de redenen dat het uit is.

Het is ook niet gek dat ze hun breakup aankondigden doormiddel van een video. Ze vertelden met veel tranen dat het vooral moeilijk was om te laten zien wat “echt” en wat “nep” was. Ze moeten voor hun YouTube vlog elke dag laten zien dat het heel goed gaat, terwijl de liefde eigenlijk al verloren was.

bekijk het “break up” filmpje

Ik vind het niet gek dat het uitgaat, want als je in een relatie zit dan wil je toch sommige dingen graag privé houden en dat niet met iedereen delen op het internet. Ook is het lastig te bepalen wanneer je partner echt of nep doet tegen je. Je weet bijvoorbeeld niet waarom degene lief tegen je doet; is zijn reden om meer views te krijgen of omdat hij echt om mij geeft? Hij of zij laat dit alleen zien op de camera, maar buiten de camera om doet degene het niet meer dus de twijfels beginnen te komen. Uiteindelijk heeft het een grote impact op de bekende YouTube sterren gehad. Deze bekende YouTube sterren die raden het daarom aan om niet je relatie op sociale media te zetten, want dan gaat iedereen er zich mee bemoeien. Wat vind jij? Is jouw relatie sterk genoeg om elke dag te gaan vloggen?

Reacties

  1. Beantwoorden

    Ik denk dat mijn relatie het best aan zou kunnen, maar ik moet er sowieso niet aan denken om dagelijks te vloggen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *