Hoe onderhoud ik mijn long distance relationship?

hoe onderhoud ik mijn long distance relatie

Sinds een tijdje zit ik in een relatie. Dolgelukkig en verliefd ben ik, maar er is één ding wat jammer is: hij is op dit moment in het buitenland. Een long distance relationship daar zat ik niet op te wachten. Ojee, een paar maanden zonder hem: hoe houd ik dit vol? Ik geef je mijn tips & tricks die je kunt gebruiken om het wel leuk te houden.

Internet
Als we geen internet hadden, dan zouden we moeilijk met elkaar communiceren. We spreken elkaar minstens één keer per dag via FaceTime of Skype. Ook spreken wij elkaar vaak op WhatsApp. Af en toe sturen wij elkaar ook een snapchat met leuke foto’s van de dag.  Als het niet lukt om te Facetimen, omdat één van de twee het druk kan hebben, dan mailen wij elkaar. Het is belangrijk om contact te hebben en om up-to-date zijn met elkaars leven.

Vertrouwen
In een long dinstance relatie is vertrouwen een belangrijk element. Ik vertrouw hem 100% en hij mij hopelijk ook. Ik weet hij gaat daar bijvoorbeeld vaker uit dan in Nederland, maar ik vind dat niet erg. Ik zeg ook tegen hem dat hij moet genieten met zijn vrienden, want voor je het weet ben je weer terug in Nederland en dan is alles weer normaal.

Long distance relatie

Op bezoek bij hem
Een paar weken geleden was ik nog op bezoek bij hem. Het voelde als vanouds en we waren happy om weer bij elkaar te zijn. Een goede smoes om een weekendje weg te gaan. Dus als je de mogelijkheid hebt, ga dan op bezoek bij je vriend/vriendin dat werkt écht goed voor je relatie. Als het toch anders is dan eerst, dan geeft het je een signaal dat jullie niet bij elkaar horen.

Toekomst
We hebben het weleens over de toekomst en dat is belangrijk in een long distance relatie. Zonder een doel in een relatie kom je niet verder. We maken bijvoorbeeld al afspraken om dingen samen te doen als hij terug is.

Ook maakt een long distance relatie het wel spannend. Het is niet zoals een standaard relatie. Over twee maanden is hij weer terug en dan vieren we samen weer de feestdagen. Alleen in maart dan ga ik weer naar Korea om te studeren, dus dat wordt part 2 van onze long distance relatie.

Quote van vandaag: “Duurt lang”

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *