Yes! Ik ben officieel afgestudeerd

Tilburg University

Hoppa, mijn Masterdiploma is binnen en ik ben super blij!

Misschien had je het al gezien op mijn Facebook, maar ik ben eindelijk officieel klaar met mijn Master studie Human Aspects of Information Technology. Afgelopen week, op de warmste dag van het jaar, moest ik mijn onderzoek presenteren voor mijn familie en vrienden op de uni. Het was een leuke dag, maar wel super heet, want de airco deed het niet! haha, ik zweette mij kapot tijdens het presenteren van de zenuwen en de hitte.

Houdoe Tilburg! 

Ik vind het wel jammer om afscheid te nemen van Tilburg Uni, want ik heb zeker een leuke en leerzame tijd gehad. Dankzij mijn master heb ik ontdekt dat ik IT interessant vond en ik geloof echt dat IT de toekomst is. Ik kan nu ook een beetje programmeren en ik vind dat super tof, hehe. Ook heb ik de leukste vrienden gemaakt die ik nooit zal vergeten. Oja, natuurlijk ga ik de Brabanste gezelligheid en het Brabantse accent missen. Ik kon altijd wel lachen om mijn vrienden die de T niet uitspraken. Houdoe Tilly!

Tilburg University afgestudeerd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *